NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Energie  /  Ondernemen

terug

De Limburgse Klimaattop op 19 september

185 weken geleden
Op 19 september 2016 organiseert de provincie Limburg een eigen regionale klimaattop. We brengen op deze klimaattop alle gemeenten samen met diverse sleutelorganisaties in onze provincie.

Geen ‘burgertop’ dus, maar een top die organisaties waar burgers, bedrijven en verenigingen vaak beroep op doen, wil inspireren en laten samenwerken.

Uitgangspunt is dat wanneer die sleutelorganisaties de krachten bundelen, de stap voor ieder van ons om op een klimaatvriendelijker manier te leven, werken, wonen en recreëren een stuk kleiner en vanzelfsprekender wordt. Key note speaker is ing. Serge de Gheldere, CEO van Futureproofed en klimaatambassadeur van Al Gore. Aanvullend zijn er bijdragen van VITO, Infrax en LRM die zorgen voor cijfers, duiding en ondersteuning.

Toegang tot de klimaattop is er enkel op persoonlijke uitnodiging, maar wij houden je via onze klimaatnieuwsbrief uiteraard graag op de hoogte van de resultaten en conclusies.

gelijkaardig nieuws