NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Consumptie  /  Energie  /  Water

terug

Circulair wassen met een Bundles-abonnement

185 weken geleden
Bundles gelooft dat we goedkoper en duurzamer wassen als we een apparaat gebruiken zonder het te bezitten. Met een Bundles abonnement was je in een zuinige machine en krijg je tips om nog minder energie, water en wasmiddel te gebruiken.

Bovendien krijgen jouw gebruikte apparaten een nieuw leven.

Bundles plaatst en installeert een wasmachine en/of droogkast. Het toestel wordt aangesloten op het internet en via de Was-App kan je je verbruik opvolgen en krijg je gepersonaliseerde tips om nog beter en zuiniger te wassen.

Je betaalt maandelijks voor de toegang en het gebruik van het toestel (prijs per wasbeurt). Alle reparaties worden betaald door Bundles.

Meer info vind je HIER.

gelijkaardig nieuws