NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Energie  /  Bouwen & Wonen

terug

Samenaankoop zonnepanelen in Hasselt

65 weken geleden
Zeker nu onze energie steeds duurder wordt en onze aarde steeds warmer, is investeren in zonne-energie een verstandige zet. De Stad Hasselt organiseert daarom een groepsaankoop zonnepanelen.

Door te investeren in een PV-installatie draag je niet alleen bij aan een duurzaam energiesysteem, het is ook een goede investering voor je spaargeld. De kostprijs van zo’n installatie is de laatste jaren zodanig fors verminderd dat ze zelfs zonder subsidies rendabel is, en je betaalt nadien een stuk minder aan je energieleverancier.

De groepsaankoop van de stad Hasselt wordt professioneel begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions.
Samen met de Stad Hasselt staan zij garant voor een hoge kwaliteit van de installatie.

Elke inwoner van de Stad Hasselt kan hieraan deelnemen. Let wel, enkel daken die zuidelijk, oostelijk of westelijk gericht zijn (of alles daartussen) en voldoende zon krijgen, zijn hiervoor geschikt. Twijfel je over de  richting van je dak? Geef dan heel eenvoudig je adres in in de applicatie op het inschrijvingsformulier. Meer info en inschrijven: klik hier.

gelijkaardig nieuws