NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Bouwen & Wonen

terug

Eerste hulp bij duurzaam bouwen

65 weken geleden
Welke isolatiematerialen gebruik ik best? Is een warmtepomp iets voor mij, of toch maar een HR-condensatieketel? Weet je niet meer welke keuze je best maakt? Dan is het tijd voor één of meer gratis sessies ‘eerste hulp bij duurzaam bouwen’.

Je kan kiezen tussen 6 thema’s: hellende en platte daken isoleren, gevelrenovatie, energiezuinig ventileren, vervanging verwarmingsinstallatie, warmtepompen voor woningverwarming, en de zin en onzin van zonnepanelen.

Wil je een verhaal van A tot Z dan kan je je inschrijven voor één Infrax Bouwteam. Voor deze 2-daagse opleiding wordt wel een financiële bijdrage gevraagd.

Twijfel niet en leer van een professional welke keuzes je best maakt en hoe je de zaken best aanpakt. Kijk snel op de website welke sessie jou interesseert en waar en wanneer  er één in je buurt georganiseerd wordt!

gelijkaardig nieuws