NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

terug

Tweede Limburgse Klimaattop

56 weken geleden
De provincie Limburg organiseerde op 18 september een druk bijgewoonde klimaattop over het klimaatbeleid voor de volgende jaren!

De uitdaging is groot: we moeten de uitstoot van broeikasgassen veel sterker terugdringen om de klimaatverandering te beperken én ons nu al voorbereiden op de veranderingen die er aan komen!

Voor een kort verslag over de klimaattop en de sprekers die aan het woord kwamen, kan je HIER terecht.

Om haar engagement op vlak van klimaatbeleid aan te tonen, lanceerde het provinciebestuur tijdens de klimaattop het provinciale klimaatadaptatieplan. Dit plan vormt een kapstok voor het provinciale klimaatbeleid van de komende jaren.

    gelijkaardig nieuws