NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Energie

terug

Nieuws van partners: Vormingplus organiseert infoavond 'Binnenkort een windmolen in je tuin?'

91 weken geleden
Windmolens roepen nog steeds erg tegenstrijdige gevoelens op. De ene is er radicaal voor, de ander ziet niets dan hinder. Op 7 februari organiseert VormingPlus Limburg een infoavond over windenergie.

In het Ontmoetingscentrum van Godsheide (Hasselt) roept VormingPlus Limburg die avond de hulp in van een onafhankelijk expert die op een begrijpbare manier de werking van windmolens uitlegt, en correcte informatie geeft over de hele, halve of onwaarheden rond windturbines. Daarna volgt een beknopte blik op de visie en het door de provincie uitgetekende windplan voor Limburg. Interessant voor zowel geïnteresseerde als geïrriteerde burgers, maar ook voor lokale beleidsmakers en verenigingen.

Meer info en inschrijvingen via https://www.vormingplus-limburg.be/binnenkort-een-windmolen-je-tuin

gelijkaardig nieuws