NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Energie  /  Bouwen & Wonen

terug

Nieuws van partners: Bezoek de Isolatiebeurs op zondag 12 november in Hasselt!

181 weken geleden
Isoleren is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je comfort en het milieu. Dat wist je al wel. Toch zit je mogelijk nog met vele andere vragen over materialen, toepassingen, premies…?

Op zondag 12 november worden je vragen beantwoord tijdens de Hasseltse isolatiebeurs! Op de isolatiebeurs kan je terecht voor onafhankelijk en neutraal renovatieadvies, informatie over premies en voordelige energieleningen, proefopstellingen van verschillende isolatiematerialen, … Je kan je ook verdiepen tijdens één van de vele workshops en lezingen. Het volledige programma vind je op www.hasselt.be/isoleren.
Kinderen kunnen zich ook uitleven in de bouw- en speelhoek! 

En specifiek voor Hasselaren is er een primeur . Alle Hasselaren kunnen op de thermografische kaart het warmteverlies van hun dak bekijken. Zo krijg je een indicatie of jouw dak goed geïsoleerd is, of dat er nog werk aan de winkel is!

Praktisch:

Isolatiebeurs Hasselt

Zondag 12 november van 9u30 tot 16u

Centrale werkplaatsen: Hellebeemden 20, 3500 Hasselt

www.hasselt.be/isoleren

Gratis

gelijkaardig nieuws