NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Energie  /  Bouwen & Wonen

terug

Limburgers gaan samen voor zonnepanelen

179 weken geleden
Alle Limburgers krijgen opnieuw de kans om in te tekenen op een groepsaankoop zonnepanelen, georganiseerd door Het Belang van Limburg en iChoosr. De groepsaankoop zal net als vorig jaar gelanceerd worden onder de naam “Limburg kiest Zonne-energie”.

Vorige keer schreven maar liefst 5500 Limburgers zich in!

Uit onderzoek bleek toen dat Limburgers niet alleen interesse in zonnepanelen hebben omwille van het opnieuw verbeterde financiële rendement, maar ook om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

De Provincie Limburg maakt het initiatief medebekend omdat het thema inhoudelijk nauw aansluit bij de doelstelling om van Limburg een klimaatneutrale provincie te maken tegen 2050. “De groepsaankoop sensibiliseert Limburgers en helpt hen ook daadwerkelijk de stap te zetten naar hernieuwbare energie. De coöperatieve gedachte is heel belangrijk. Als elke Limburger in en uit huis iets doet, zetten we samen verdere stappen richting een duurzame toekomst.”, aldus Ludwig Vandenhove, gedeputeerde van Leefmilieu.   

Ook voor deze groepsaankoop worden vele duizenden inschrijvingen verwacht en hoe groter het aantal inschrijvingen, hoe aantrekkelijker het wordt voor de gekwalificeerde leveranciers om een extra scherp voorstel te doen. Inschrijven kan tot 20 februari.

Wil je meer weten en inschrijven, neem dan een kijkje op www.limburgkiest.be/zon, mail naar zonnepanelen@limburgkiest.be of bel gratis naar 0800 26 151 (bereikbaar van ma-vrij van 9.00u tot 17.00u). 

gelijkaardig nieuws