NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Energie  /  Bouwen & Wonen

terug

Laatste kans groepsaankoop PV-panelen

173 weken geleden
Morgenavond eindigt de groepsaankoop voor zonnepanelen georganiseerd door Het Belang van Limburg en iChoosr. Enkele duizenden Limburgers schreven zich reeds in om een gratis offerte te ontvangen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw dak, neem dan vandaag nog een kijkje op www.limburgkiest.be/zon. Daar vind je alle info over de vele voordelen van zonne-energie, of je dak geschikt is of niet, het rendement, garanties en nog veel meer. Zit je toch nog met vragen, mail dan naar zonnepanelen@limburgkiest.be  of bel gratis naar 0800 26 151 (van ma-vrij van 9.00u tot 17.00u).  Maar wacht best niet te lang. Morgenavond sluit de groepsaankoop immers onherroepelijk af.

gelijkaardig nieuws