NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Energie

terug

Limburg stapt over: Groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas

163 weken geleden
Vanaf vandaag kan iedere Limburger zich vrijblijvend inschrijven voor een groepsaankoop voor 100% groene stroom en aardgas. Deze groepsaankoop zal lopen onder de campagnenaam ‘Limburg Stapt Over’ en is een initiatief van Pricewise.

Pricewise is een Europese prijsvergelijker die eerder al groepsaankopen organiseerde voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen. Al meer dan 265.000 huishoudens en bedrijven uit deze provincies stapten via de groepsaankopen over naar 100% groene stroom en aardgas en bespaarden flink op hun energierekening. De provincie Limburg maakt mee de campagne ‘Limburg Stapt Over’ bekend, en dit om enkele goeie redenen. Zo draagt de keuze voor groene energie bij tot het behalen van de klimaatdoelstellingen die de provincie voor Limburg voor ogen heeft. Bovendien is een groepsaankoop voor iedereen een makkelijke en betaalbare manier om die keuze zonder zorgen te maken.

Benieuwd wat de groepsaankoop voor jou kan betekenen? Neem gerust een kijkje op www.limburgstaptover.be voor meer info. Inschrijven zonder verdere verplichting kan nog tot 5 april 2018. Daarna strijden leveranciers van 100% groene energie tijdens een veiling tegen elkaar. Het voordeligste bod wint. Daarna pas beslis je zelf of je het voorstel aantrekkelijk genoeg vindt. En besluit je over te stappen, dan wordt je overstap helemaal voor jou geregeld. De goeie keuze maken zonder zorgen dus!

gelijkaardig nieuws