NIEUWSBRIEF
CATEGORIE
Wat is Klimaatnieuws?

Klimaatnieuws is een initiatief van de provincie Limburg en Dubolimburg om je op de hoogte te houden van alle klimaatnieuws in onze provincie en daarbuiten. We nemen ook tips op van wat je als consument, als lid van een vereniging of als ondernemer zelf kan doen om mee te bouwen aan een klimaatneutraal Limburg.

AGENDA

AGENDA


In deze agenda nemen we allerlei interessante activiteiten op over klimaat, energie, bouwen en wonen. De agenda wordt overgenomen van Dubolimburg.

KLIMAATNIEUWS

Vrijetijd

terug

Doe mee aan “Betergem 2038” – en organiseer eens een volksvergadering

168 weken geleden
“Betergem, 2038” is een workshop waarbij deelnemers met de nodige humor geprojecteerd worden naar het jaar 2038, in de stad Betergem. Ze nemen er deel aan een Volksvergadering.

Als lid van een burgercommissie neem je samen beslissingen over de aanpak van uitdagingen waar Betergem voor staat in 2038 op vlak van voeding, wonen, werken, geld, zorg, etc…

Elke (lokale afdeling van een) middenveldorganisatie kan “Betergem 2038” organiseren met leden van zijn of haar organisatie. Dat kan in het kader van een bestaand evenement, of als een aparte activiteit.

We moedigen organisaties aan om echter niet enkel binnen de eigen rangen te blijven maar om eventueel samen met andere lokale organisaties een workshop in te plannen.

Meer info vind je HIER.

gelijkaardig nieuws